Nieuws

Kickstarter voor Fear Effect Sedna gestart

Een indie project gesteund door Square Enix

Geschreven door Aida . op

Indie studio Sushee is een Kickstarter-campagne gestart voor Fear Effect Sedna. Ontwikkelaar Square Enix steunt de ontwikkeling van de game via het indie platform Collective. Via dit platform ondersteunt Square Enix ontwikkelaars en hun titels door onder andere feedback en promotie, in ruil voor een percentage van de opbrengsten. 

Op het moment van schrijven is er ruim 22 duizend euro opgehaald. Voor 15 euro krijgen donateurs vroege toegang tot de game, welke volgend jaar moet verschijnen. Fear Effect Sedna is een real-time actiegame waarin de personages Hana, Rain, Deke en Glas uit de eerdere Fear Effect-titels een terugkeer maken. In het spel worden de achtergrondverhalen van de personages verder ontwikkeld en gaat het verhaal verder na de gebeurtenissen in Fear Effect 1.

De gameplay van het spel is verbeterd en richt zich nog steeds op de oplettendheid van de speler. Elk personage heeft namelijk een dode hoek, waardoor het in sommige momenten lastig is alles in een omgeving te zien. Hierdoor is snel reageren belangrijk. In het spel vechten maximaal vijf personages tegelijkertijd. Het is aan de speler om de sterke en zwakke punten van elk personage te kennen. Spelers kunnen het spel pauzeren om keuzes te overwegen en deze uiteindelijk te maken.

De personages reageren in Fear Effect Sedna op de omgeving en op elkaar. Zo worden zij bijvoorbeeld nerveus in een benarde situatie of krijgen ze moed in positieve situaties. Ook de stresslevels van de personages hebben invloed op de gameplay.

De Kickstarter-campagne voor Fear Effect Sedna loopt tot 13 mei. Het totaal te behalen Kickstarter-bedrag is 100.000 euro. Als de campagne succesvol is, moet het spel in mei 2017 verschijnen. Meer informatie over het spel en de personages is op de Kickstarter-pagina te vinden. 

Bron: Kickstarter

Dit artikel delen:

Lees meer

Update 1.1 The Division verwijdert progressie bij meerdere spelers Activision toont nieuwe zombie-dlc voor Black Ops 3
0

Reacties op: Kickstarter voor Fear Effect Sedna gestart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.