Kerstversie Angry Birds gratis bij bezit Angry Birds Halloween | Gamer.nl

Kerstversie Angry Birds gratis bij bezit Angry Birds Halloween | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Kerstmis-versie moet volgende week uitkomen. Het is nog niet bekend hoeveel mensen die de Halloween-versie van Angry Birds niet hebben moeten betalen. De kerstversie geeft een feestelijk tintje aan de game. Vijanden hebben kerstmutsen op en er staan overal cadeautjes in levels verspreid.

In Angry Birds, dat inmiddels ruim tien miljoen verkochte exemplaren op mobiele platformen op zijn naam heeft staan, dient de speler een stel vogels met een katapult te lanceren om zo de over het level verspreide varkens uit te schakelen. Dat kan zowel door deze direct te raken als door het terrein waarop zij zich bevinden te laten instorten. De game wordt dan ook vaak vergeleken met Worms en Boom Blox.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou