De N-Gage van Nokia is niet helemaal ontvangen zoals Nokia het had verwacht. Er waren toch niet zoveel mensen die wilde bellen met een taco in hun handen en de telefoon moesten openmaken om een game te verwisselen. Ook de games waren niet om over naar huis te schrijven, zodat zelfs de meest geharde gamer het liet afweten. Sega geeft het echter niet op en probeert er toch nog wat van te maken.

Pocket Kingdom heet hun nieuwe game voor de N-Gage en het zal een online RPG worden die werkt via Nokia's N-Gage Arena. De bedoeling is dat je in je eentje jezelf sterker maakt en dan in de N-Gage Arena de kastelen van andere N-Gage bezitters aanvalt. Gedurende de game kan je NPC characters aanwerven die voor je gaan vechten en er zijn meer dan 50.000 items te vinden die je zelf kan gebruiken of kan verkopen via de online veiling van de Arena.Nokia's N-Gage Arena, of course, will offer online competition between players and community features like chat, messaging, and news updates. Players will be charged for their time online according to download bandwidth usage (the connection isn't the same as an ordinary phone call), so N-Gage owners with unlimited bandwidth plans may adventure online indiscriminately.

Sega lijkt in ieder geval op de goede weg te zitten en laten we hopen dat N-Gage bezitters nu eindelijk eens de andere gamers kunnen gaan uitlachen. Het lijkt in ieder geval groot genoeg om voor een lange tijd je N-Gage niet meer open te halen voor een andere game. Nu maar afwachten hoeveel gamers er straks online zullen zijn...