Nieuws

Karin 190z nu beschikbaar in GTA Online dankzij gloednieuwe update

Samen met een heleboel kortingen

Geschreven door Bob van der Laan op
Er is een nieuwe update uitgebracht voor GTA Online. De update voegt onder meer een nieuwe Sports Classics aan de Online-modus toe.

Vanaf nu is de Karin 190z beschikbaar in GTA Online. De nieuwe Sports Classic is een kruising tussen de Datsun 240Z/Nissan Fairlady Z/Nissan S30 en Toyota 2000GT. Het voertuig is onderdeel van de wekelijkse Doomsday Heist-update en is voor 900 duizend GTA$ te verkrijgen via Legendary Motorsport.

Naast de Karin 190z kunnen spelers deze week weer dubbele GTA$ en RP verdienen. Dit kan tot en met 26 februari gebeuren met alle Smuggler's Run-missies. Hierbij moeten spelers gestolen goederen via de lucht in verschillende soorten vliegtuigen, helikopters en ultralights transporteren.

Verder krijgen spelers kortingen van 25% op Aircraft Workshop, The Doomsday Heist clothing, Import/Export tattoos en Special Cargo Crate en 30% korting op alle Yachts, Mobile Operations Center Cabs en Renovations, Yacht en Bunker Renovations, Ocelot Pariah, Coil Raiden (beide Sport Cars) en de Ocelot XA-21 Super Car.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Stunt Race – ‘Damned’, die alleen met een Ruiner 2000 afgelegd moet worden, en de Time Trial – ‘Calafia Way’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Vergeet niet om tot 26 februari in te loggen op GTA Online. Spelers die dit doen ontvangen namelijk GTA$250,000 als onderdeel van de ‘San Andreas State Taks Refund’. Bovendien krijgen spelers 10% van alle GTA$ die ze hebben uitgegeven in die periode terug. Hier zit wel een maximumbedrag van GTA$1M aan vast. Het bedrag ontvangen spelers pas tussen 27 februari en 6 maart. Let er ook op dat het niet 10% korting is op de in-game items, maar een teruggave die pas in deze periode wordt teruggegeven. Bovendien staat er niets over wanneer spelers in die periode hun geld kunnen verwachten.

Bron: Rockstar Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Eerste beelden van Broly en Bardock in Dragon Ball FighterZ Sony maakt PSN-functies beschikbaar in browser met My PlayStation
5

Reacties op: Karin 190z nu beschikbaar in GTA Online dankzij gloednieuwe update

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheChief

  • 21 februari 2018 15:51
  Die 10% rebate kan erg aardig oplopen:

  Hangar gekocht voor 2085000 Dollar
  Zentorno sportwagen gekocht voor 725000 Dollar + alle upgrades
  Mobile Command Center geupgrade voor 1400000 Dollar
  Hangar workshop gekocht voor 835000 Dollar

  plus nog diverse repairs aan voertuigen, kortingen op crate warehouse runs etc verwacht ik me toch al gauw aan een slordige 500k aan refund :)

  Vermaak me iig erg met deze game, ben sinds afgelopen december met een paar vrienden in een kleine crew die we zelf hebben opgezet aan het spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Straaljager

  • 21 februari 2018 17:13
  He Chief, ik heb ook veel gespeeld, maar op een gegeven moment vond ik wel dat veel items zo duur waren, dat ik het idee kreeg dat Rockstar dat expres deed zodat mensen game-geld gaan kopen. Heb jij dit idee ook of is het nog te doen?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Vogeltje

  • 21 februari 2018 19:08
  @Straaljager
  Zonder 3 vrienden, en jij dus de 4de, is het wel leuk om een beetje te kloten.

  Zo niet, dan heb je online eigenlijk weinig tot niks te zoeken. Alles draait om geld en als je dat niet met vrienden kunt halen is de lol er meteen vanaf.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  bigds9fan

  • 22 februari 2018 06:16
  @Vogeltje Dat valt nog wel mee.

  Doe alles solo en ik vind het goed te doen. Het duurt wat langer maar dat is alles.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheChief

  • 22 februari 2018 10:59
  @Straaljager Er zal zeker een incentive zijn voor Rockstar om prijzen wat op te hogen zodat bepaalde ongeduldige mensen een Sharkcard kopen om maar dat ding snel aan te schaffen. Voor mijzelf is het sparen voor gebouwen, voertuigen etc juist de lol van het spelletje: Je hebt altijd wat nieuws om naar uit te kijken want je hebt voortdurend korte, middel en lange termijns objectives.

  Ik heb dus ook nog nooit een Sharkcard gekocht en zal dat ook nooit doen. Dingen snel aanschaffen vernaggeld voor mij juist de fun van de game. Er is zoveel te doen (jobs, heists, world events, supply runs, weapon sales, car import/export etc) dat de game gewoon nooit saai wordt.

  We kunnen best wel samen spelen als je daar oren naar hebt hoor, we hebben ons eigen Discord kanaal etc en hebben een kleine crew gevormd. Je kan me online vinden als VIChiefIV (ik speel de PC versie btw) :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.