Nieuws

Just Dance 2020 verkoopt beter op de Wii dan PS4 en Xbox One in VK

Omvat 21 procent van de verkoop

Geschreven door Cody van den Bogert op
Just Dance 2020 is inmiddels een week speelbaar en de verkoop van het spel heeft een interessante wending genomen. Het dansspel verkoopt in het Verenigd Koninkrijk namelijk beter op de Wii dan de Xbox One en PlayStation 4.

De Just Dance 2020-exemplaren vliegen over de toonbank voor verschillende platformen. De game wordt het meest verkocht voor de Switch, maar op de tweede plek staat een vrij oude console, namelijk de Wii. Dit betekent dat Just Dance 2020 beter verkocht wordt voor de twaalf jaar oude Wii, dan voor de Xbox One en PlayStation 4.

55% van de Just Dance 2020-verkoop ging in het Verenigd Koninkrijk naar de Switch, 21% naar de Wii, 14% naar PlayStation 4 en slechts 10% naar Xbox One. De Wii scoort dus bijna net zo goed als PlayStation 4 en Xbox One bij elkaar.

Uit deze cijfers kan worden opgemaakt dat veel huishoudens waar Just Dance wordt gespeeld meer dan tevreden zijn met hun oude apparatuur, zelfs als er al twee nieuwe generaties zijn verschenen. Hoe de verkoop wereldwijd verdeeld is, is nog onduidelijk.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kort verhaal van Overwatch vertelt wat er met Mercy is gebeurd 8BitDo komt met bizarre muis in stijl van originele NES
1

Reacties op: Just Dance 2020 verkoopt beter op de Wii dan PS4 en Xbox One in VK

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Jeroennn

    • 12 november 2019 15:14
    Moet ook wel zeggen dat er geen echte opvolger van de oude wii is gekomen. De wii U was toch weer anders. De Switch heeft dan wel weer wat overeenkomsten maar is toch veel minder gericht op de losse controller in je hand. Ik heb ook nog steeds een Wii staan waar een bepaalde game-ervaring niet kan worden gehaald met recentere consoles. De Switch heeft alles in huis om deze ervaring wel te bieden, maar op dit moment niet echt de games.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.