Just Cause 3 komt eraan als het aan ontwikkelaar ligt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Fans moeten niet raar opkijken als Just Cause 3 dadelijk wordt aangekondigd", zegt Sundberg. De ontwikkelaar is erg enthousiast om een derde deel in de spellenreeks te ontwikkelen. "Ik heb in 2003 de eerste Just Cause zelf gepitched dus de reeks betekent enorm veel voor mij. De studio belichaamt de Just Cause-serie, en zou het zonde vinden deze af te moeten staan aan een andere ontwikkelaar."

RIco

Just Cause 2 kwam vorige week uit voor PlayStation 3 en Xbox 360, en heeft goed verkocht in de eerste week. Just Cause 2 is net als het eerste deel een actiegame in een open wereld. Bewapend met een werphaak, parachute en machinegeweren is het de bedoeling om zoveel mogelijk chaos te veroorzaken op het tropische eiland waar de game zich afspeelt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou