Jubileumviering voor Elden Ring aangekondigd

Jubileumviering voor Elden Ring aangekondigd

Bandai Namco organiseert in februari een jubileumviering voor Elden Ring.

Op 25 februari wordt er in de Red Bull Gaming Sphere te Stockholm, Zweden een evenement gehouden om het eenjarige bestaan van Elden Ring te vieren. Het evenement gaat live op Twitch uitgezonden worden.

Bandai Namco laat weten dat er binnenkort meer informatie volgt, al is wel duidelijk dat mensen die aanwezig zijn een pubquiz, weggeefacties en PvP-wedstrijden kunnen verwachten. Fans hopen echter dat er tijdens dit evenement ook nieuwe dlc voor de game wordt aangekondigd. Volgens geruchten werkt FromSoftware immers aan "gigantische dlc" voor de game.

Elden Ring is sinds begin vorig jaar verkrijgbaar voor pc, Xbox- en PlayStation-consoles. De FromSoftware-game pakt de gameplay van soulslikes zoals Dark Souls en combineert dat met een open spelwereld. De game ontving zeer positieve recensies en won de award voor game van het jaar tijdens The Game Awards. 

Marcel gaf een 9,5 aan de game: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou