Joe Danger mogelijk ook naar Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De game draait al wel op de Xbox 360. Dat zou ik eigenlijk niet moeten zeggen, maar het is gewoon zo", zegt Sean Murray van Hallo Games in de Podcast van website Eurogamer. "Wij zijn slechts vier jongens die de game ontwikkelen. We moeten alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat de game sowieso op één platform wordt uitgebracht. Mensen zullen dat mi chien niet begrijpen, maar het kost enorm veel tijd en geld om het te realiseren."

Extra content

Ook meldt Murray dat de ontwikkelaar de game wil ondersteunen met extra opties, zoals de mogelijkheid om replays op te slaan en online met vrienden te delen. "Er zijn zoveel dingen die we willen toevoegen. We kunnen niet wachten om de game op de markt te brengen zodat mensen ons kunnen vertellen wat voor soort toevoegingen ze willen zien. Mensen vragen ons vaak of we plannen hebben om downloadbare content uit te brengen. We hadden mi chien beter een deel van de game kunnen knippen en later als content uitbrengen, zoals sommige uitgevers doen."

Joe Danger is vanaf vandaag te downloaden via PlayStation Network. Het is de eerste game van ontwikkelaar Hello Studios en draait om stuntman Joe Danger, die op zijn motor halsbrekende stunts uithaalt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou