Joe Danger 2 in VS 13 januari naar PlayStation Vita | Gamer.nl

Joe Danger 2 in VS 13 januari naar PlayStation Vita | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Een Europese releasedatum is nog niet bekend. De Vita-versie van de racer bevat een paar extra's ten opzichte van de pc-, PlayStation 3- en Xbox 360-versies. Zo bevat de port exclusieve personages, zoals Sackboy uit LittleBigPlanet en Atoi en Iota uit Tearaway. Verder keren er ook personages terug uit de originele games, zoals de negen Team Fortre 2-personages en Steve uit Minecraft.

In Joe Danger besturen spelers een personage dat met allerlei voertuigen op tweedimensionale banen racen. Het doel is om allerlei stunts uit te voeren waarmee punten te verzamelen zijn. Ook kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in de multiplayermodus.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou