Famitsu is een Japans blad, wat bijna altijd als eerst games mag reviewen. Zo waren ze er als de kippen bij om Luigi's Mansion te reviewen, stonden ze voorin de rij om Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty te bespreken, en nu hadden ze de eer om als eerste de games Jet Set Radio: Future, Animal Leader en Grandia II te onderwerpen aan een kritische blik.

De hoogste score van de week gaat naar Jet Set Radio: Future. De game behaalt een totaalscore van 35/40. Animal Leader komt kort daarna, met een totaal van 32/40. De eindscore van Grandia II valt enigszins tegen met 'slechts' 29/40.Véritable carton pour Jet Set Radio qui a séduit toute la rédaction. Idem pour Animal leader qui a su surpasser son côté graphique auprès des testeurs. Akira s'en sort avec les honneurs pour un jeu de flipper. Le reste se situe dans la moyenne.

GC Doubutsu Banchou (Animal Leader) : 9 8 7 8

PS2 Age of Empires 2 : 8 7 7 7

PS2 Grandia 2 : 8 7 7 7

PS2 Tetsu Battle One : 7 6 7 7

PS2 Akira Psycho Pinball : 9 8 7 7

GBA Domo-kun : 8 7 6 7

XB JSRF : 10 8 8 9

JSR:F en Animal LeaderHet is dus duidelijk dat Jet Set Radio: Future een echte must-have is als hij in Europa op de Xbox verschijnt. Ook Animal Leader voor de GameCube is wellicht een goede aankoop.