Vlees wordt gemaakt van koeien. Dat biefstukje wat je op je bord hebt liggen was ooit een vriendelijk, grazend zwart/wit dan wel bruin gekleurd wezen dat de hele dag voor zich uit stond te kijken en zo nu en dan de voorbijgangers opschrok door ze aan het schrikken te maken met een luidkeels boe-geroep.

Zielig! Zo vonden tenminste de mensen bij VeggieGames. En dus besloten ze een spel te maken genaamd Steer Madness waarin werd opgekomen voor de rechten van de koe! Want jij, koe, wist net op tijd te ontsnappen uit het slachthuis en je komt terecht in een volledig interactieve stad. Je pakt de eerste de beste auto bij de kladden en je doel is om mensen in de stad te overtuigen van hoe slecht het wel niet is om biefstukjes en hamburgers naar binnen te werken.Go on a world-changing adventure in an open city environment as a steer who barely escaped the slaughterhouse. Explore the city, interact with other characters, and play though the missions to save the environment and your fellow animals!

The non-violent gameplay and captivating storyline are sure to make Steer Madness a favorite among people of all ages!

VeggieGames is een klein bedrijf en het zal nog wel even duren eer men het spel klaar heeft. Grand Theft Cow wordt namelijk verwacht tegen het eind van 2003 op PSX, PC en (Big) Mac. Dierenliefde staat voorop!