Nieuws
Pokemon Ultra sun en moon

Update: Engelse verhaaltrailer uitgebracht van Pokémon Ultra Sun en Moon

Rijden op Solgaleo en Lunala

Geschreven door Eline Oosterloo op
Update: Een Engelstalige verhaaltrailer voor Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon is vrijgegeven op het officiële Pokémon Youtube-kanaal. Maak hieronder kennis met de Ultra Recon Squad uit de aankomende Pokémon-spellen.

Origineel Bericht: In de video wordt het alternatieve verhaal van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon gemarkeerd door het verschijnen van een duisternis over Alola. De trailer benadrukt: "Dit is niet de Alola die je kent."

Ook is kort te zien dat de speler op de nieuwe versies van de legendarische pokémon Solgaleo en Lunala zit en hiermee aan het reizen is. Daarnaast maken ook de Ultra Beasts hun verschijning, inclusief Burst en Assembley, die in september aangekondigd werden.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon worden uitgebracht op 17 november voor Nintendo 3DS. Bekijk hieronder de verhaaltrailer.

Dit artikel delen:

Lees meer

Road Rash-opvolger Road Redemption verlaat Early Access Layton's Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot
1

Reacties op: Update: Engelse verhaaltrailer uitgebracht van Pokémon Ultra Sun en Moon

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • XtraLinkUK

  • 5 oktober 2017 15:42
  Voor mij niet waard om het spel opnieuw te kopen. Ik krijg wifi ook niet aan de praat op dat ding, dus nieuwe Pokémon, behalve die scans dan, zitten er helaas niet in voor mij.

  Ik ben ook niet van plan om andere versies, of een nieuw spel in de reeks te gaan kopen, voorlopig althans. Ik wil de Switch versie, samen met de console, want die heb ik nog niet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.