Japan krijgt speciale PlayStation 4 met Resident Evil-thema | Gamer.nl

Japan krijgt speciale PlayStation 4 met Resident Evil-thema | Gamer.nl

Sony brengt een speciale gelimiteerde PlayStation 4-editie uit in Japan om het 20-jarige bestaan van de Resident Evil-serie (Biohazard in Japan) te vieren.

De gelimiteerde PlayStation 4 draagt de naam "Biohazard Special Pack" en bevat twee faceplates met de namen "Umbrella Corps. Edition" en "20th Anniversary Edition". Een normale faceplate in de kleur van de console is ook inbegrepen. De console wordt uitgebracht in de kleuren Jet Black en Glacier White en is uitgerust met een 500GB-hardeschijf. Een 1TB-schijf is enkel een optie voor klanten die de console aanschaffen in de kleur Jet Black.

De console is niet alleen aan de buitenkant gethematiseerd. Op de hardeschijf staat een speciaal Resident Evil-thema geïnstalleerd die in het teken staat van het 20-jarige jubileum van de serie. Ook wordt de console geleverd in een speciale verpakking waarop op beide zijden sfeervolle artwork van de games prijkt.

De Biohazard Special Pack komt 23 juni uit in Japan en kost 38.980 yen (ongeveer 318 euro) voor de 500GB-versie en 43.980 yen (ongeveer 358 euro) voor de 1TB-versie.

Biohazard PS4
Biohazard PS4
Biohazard PS4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou