Jack-O' komt eind deze maand naar Guilty Gear Strive

Jack-O' komt eind deze maand naar Guilty Gear Strive

Eind deze maand verschijnt het personage Jack-O' Valentine voor vechtgame Guilty Gear Strive.

Dat heeft Arc System Works aangekondigd. Jack-O' komt op 27 augustus beschikbaar voor eigenaren van de seizoenspas en kan vanaf 30 augustus ook los aangeschaft worden. 

In een eerste trailer is het personage in actie te zien. Het personage, dat al in eerdere Guilty Gear-games zat, gebruikt zoals gebruikelijk haar masker en ketting als onderdeel van haar moves. Jack-O' zat al in de verhaalmodus van de game.

Guilty Gear Strive kwam eerder dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Gamer.nl beloonde de game met een 9: "Guilty Gear Strive is een van de beste vechtspellen van dit moment. Het trekt je aandacht met de waanzinnige visuele presentatie en houdt je vervolgens in zijn greep met zijn intrigerende en actievolle gameplay. De feilloze online ervaring en goede balans tussen toegankelijkheid en complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van deze game kan genieten."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Misschien de meest technische character van Xrd naar 1 van de simpelste Guilty Gear spellen, ik vraag mij af hoe dat gaat vertalen

0

Aanbevolen voor jou