Italiaanse stemacteur: 'nieuwe Splinter Cell verschijnt mogelijk in 2021'

Italiaanse stemacteur: 'nieuwe Splinter Cell verschijnt mogelijk in 2021'

Luca Ward, de Italiaanse stemacteur voor Sam Fisher uit Splinter Cell, claimt dat Ubisoft werkt aan een nieuw deel. Dat vertelt hij in een interview met website href="https://multiplayer.it/notizie/splinter-cell-luca-ward-conferma-nuovo-capitolo-in-arrivo-ultrapop-festival.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Multiplayer.it.</a>

Ward zegt dat de aankomende game wellicht de 'afsluiter' van de serie is, maar daar is hij niet zeker van. Wel meldt hij dat de game gepland stond om dit jaar te lanceren, maar dat de ontwikkeling stilviel vanwege het coronavirus. Ward vermoedt nu dat de game gepland staat voor 2021. In de tussentijd werkt hij aan Cyberpunk 2077. Ook verzorgt de acteur de stem van Sam Fisher in de mobiele game Tom Clancy's Elite Squad, die in augustus verschijnt.

Er gaan al tijden geruchten rondom een nieuwe Splinter Cell. Zo meldde Ubisoft-CEO Yves Guillemot dat het graag 'nieuwe ervaringen' biedt in de franchise en leidde een nachtkijker bij winkel Gamestop tot speculatie. Tot op heden heeft Ubisoft nog geen nieuw deel bevestigd.

Creative director van de franchise en ex-vicepresident van Ubisoft Maxime Belánd vertrok vorige week na meldingen van wangedrag bij de studio.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mag hopen dat ze _niet_ over gaan naar openworld. Liever zoiets als SC3: Chaos Theory

0
test

@archangel1110 CT was idd toch wel de beste. Open-world lijkt me ook niet zo geschikt, aangezien Sam van oudsher missies over de hele aardbol verspreid voor zn kiezen krijgt. Één stad of regio is gevoelsmatig een stap terug dan.

0

Aanbevolen voor jou