It Takes Two-maker bezig met motion capture voor nieuwe game

It Takes Two-maker bezig met motion capture voor nieuwe game

Hazelight Studios, de ontwikkelaar van It Takes Two, is bezig met motion capturing voor een nieuwe game.

Hazelight-oprichter Josef Fares tweette vandaag een foto waarin hij samen met twee actrices in de motion capture-studio te zien is. Hij noemt het "een 'sneak peek' van de volgende game", maar geeft verder geen details.

Het was al geruime tijd bekend dat Hazelight, dat naast It Takes Two ook A Way Out heeft ontwikkeld, aan een nieuwe game werkt. Vorig jaar claimde Fares al dat zijn volgende game beter wordt dan It Takes Two. "Het wordt echt te gek. Zo zeker ben ik van mij zaak en het concept - het gaat mensen wegblazen."

It Takes Two bleek een groot succes voor Hazelight. Er werden miljoenen exemplaren van de game verkocht en het spel won diverse prijzen, waaronder een award voor game van het jaar tijdens The Game Awards. De game draait om Cody en May, die na een flinke ruzie worden omgetoverd tot poppen en in een fantasiewereld terechtkomen. De game is enkel speelbaar in lokale of online co-op, vergelijkbaar met Hazelights vorige titel A Way out. Eerder deze maand werd aangekondigd dat er een Switch-versie van It Takes Two op 4 november uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kijk aardig uit naar zijn volgende game. a way out was een erg leuke co-op, maar wat hij met it takes two heeft gedaan is werkelijk fantastisch. Misschien wel een van de leukste spellen ooit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou