Vanaf vandaag zal de vaste crew van Gamer.nl worden versterkt door Iris van Schouten. Zij was voorheen werkzaam bij de Nederlandstalige gamesite Ownage.nl en zal jullie onder andere voorzien van het laatste nieuws en kritische reviews. Iris stelt zichzelf even voor:Mijn naam is Iris van Schouten, 25 lentes jong, en verwoed gamer sinds ik de controller vast kon houden. Het begon allemaal met Leisure Suit Larry dat me prikkelde. Het ging pas echt loos toen ik in aanraking kwam met de NES. Wat een ervaring!!! Urenlang kon ik achter de console blijven zitten en eerlijk gezegd is dat niet veranderd. Er zijn wat systemen bij gekomen, een flinke berg games en een goede dosis spelervaring...maar de passie is hetzelfde. Favo games: Secret of Mana (SNES), Shenmue (Dreamcast), Grandia II (Dreamcast), World of Warcraft!

Helaas waren er in de tijd dat ik mijn studiekeuze bepaalde nog geen echte game opleidingen. Mijn keus viel dus maar op Communicatiewetenschap waarin ik elke mogelijkheid aangreep op gaming erin te passen. Dit lukte aardig, maar ik wilde meer… In november 2003 begon ik een eigen game website in samenwerking met nog een aantal mensen, Ownage.nl genaamd. Al snel groeide deze site uit tot een behoorlijk grote en goede site. In januari 2005 werd ik aangenomen bij een full service gaming company waar ik mij professioneel kon bezighouden met de website en met het organiseren van game evenementen zoals de World Cyber Games en de Electronic Sports World Cup. Met plezier gedaan, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging.

En wat is een grotere uitdaging dan te gaan werken bij Nederlands grootste game website Gamer.nl?! Vanaf vandaag zal ik de heren van Gamer.nl op kantoor gaan versterken op het redactionele front. Maar natuurlijk zal ik me ook druk bezig houden met projecten achter de schermen. Ik ben er helemaal klaar voor!Iris is precies even groot als Shigeru Miyamoto