In een interview met XboxWorld heeft Dan Greenawald, het hoofd design van Forza 2, een aantal features onthuld die aanwezig zullen zijn in Forza 2 op de Xbox 360.

Zo zal in tegenstelling tot Forza wel downloadable content beschikbaar komen voor Forza 2. Ook zal de "Drivatar" worden verbeterd. Dit is de AI die je kunt opleiden om races voor jouw te gaan doen. Ook zal deze technologie worden gebruikt om de tegenstanders onafhankelijke karakters te geven.

Een cockpit-camera zal niet aanwezig zijn. Dit neemt teveel tijd en moeite in beslag voor de ontwikkelaar. Wel zal er een motorkap-camera aanwezig zijn die het gevoel van het rijden in een auto moet verhogen. Opvallend is Greenawalds lof over GT Legends en de camera techniek van Track IR.

Een Photo Mode zal aanwezig zijn die de gamers in staat stelt artistieke kiekjes te maken van de auto's. Men is nog bezig met de eventuele mogelijkheid om de foto's naar de PC over te brengen.

Forza Motorsport TV zal ook aanwezig zijn in Forza 2. Dit is hetzelfde systeem als PGR TV, welke fungeert als een live replay mode die door duizenden tegelijkertijd is te bekijken.

Forza 2 staat nog altijd gepland voor een release later dit jaar.