Interplay heeft in haar financiële overzicht bevestigd dat men de licentie op de Redneck Rampage reeks, aan Vivendi Universal Games verkocht heeft. Eerder kwam dit al min of meer aan het licht toen Vivendi het handelsmerk op de reeks liet registreren. De overeenkomst werd al in juli van dit jaar gesloten, Vivendi heeft voor de licentie een bedrag van $300.000 neergeteld.

Redneck Rampage was één van de meest succesvolle games gebaseerd op de Build Engine van Duke Nukem 3D en kenmerkte zich, net als veel Build Engine games, door de platte humor en de op de echte wereld gebaseerde locaties. Het spel speelde zich af op het Amerikaanse platteland en voerde de speler onder andere langs boerderijen, fabrieken en een bowlingcentrum. Je health kon je met een flinke slok bier weer op peil brengen, het risico op dronkenschap moest je op de koop toe nemen.

We kunnen persoonlijk niet wachten op een Redneck Rampage game met hedendaagse graphics en zijn dan ook benieuwd wat Vivendi met de reeks van plan is.