Vandaag is de officiële website van SoHosted ESWC Nederland gelanceerd. Organisatoren Wsquared Media en WZZRD BV zijn trots op het resultaat. "Op deze website is alle informatie op een eigendtijdse en professionele manier gepresenteerd. Precies de uitstraling die het evenement ook heeft”, aldus Wim van der Kooij, oprichter van WSquared Media.

Op de website vind je alle informatie over de verschillende disciplines, de regels, de data, de lokaties en verder algemene informatie. Vanaf 16 april biedt de website ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de evenementen.

De Electronic Sports World Cup (ESWC) is een international professioneel gaming kampioenschap. Elk jaar krijgen de winnaars van de nationale finales over de gehele wereld, het recht om hun land te vertegenwoordigen op de ESWC finales in Frankrijk. Het evenement is veel geprezen om hun organisatie en voor het vermogen om een goede show neer te zetten voor de toeschouwers.

Dit jaar zal er gestreden worden in de volgende games (achter de titels vind je het aantal mensen dat vanuit Nederland naar de finales in Frankrijk zal gaan).

Counter Strike (5 spelers & 1 coach)Counter Strike (dames) (5 spelers & 1 coach)Quake 4 (2 spelers)Warcraft III: The Frozen Throne (2 spelers)Pro Evolution Soccer 6 (1 speler)TrackMania Nations (2 spelers)Zullen we eens een gokje wagen...Ivo "Forever" Lindhout voor Quake 4, Manuel "Grubby" Schenkhuizen en Kevin "RotterDaM" van der Kooi voor Warcraft III en Steffan Amende voor Track Mania Nations...of zijn er inmiddels nieuwe gamehelden opgestaan?