Nee, deze keer geen nieuwe screenshots van Age of Conan: Hyborian Adventures, maar iets van een veel serieuzere aard. Voor degenen die reikhalzend naar de game uit hebben zitten kijken is dit het moment om je kans te grijpen, want vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de PC beta van deze MMORPG.

Je kan nu naar beta.ageofconan.com gaan om je op te geven. Zoals gebruikelijk wil een inschrijving niet zeggen dat je ook daadwerkelijk zal worden uitgekozen voor het spelen van de beta.

“We hebben op deze dag gewacht sinds we begonnen met de ontwikkeling van Age of Conan en het zal een episch moment zijn om te zien hoe de golven spelers Hyboria binnen zullen stromen,” vertelt de oprichter van developer Funcom en Conan game director Gaute Godager. “Terwijl we ons klaarmaken om de meest brute MMO ooit los te laten, zullen we een steeds groter wordend aantal spelers onze creatie laten testen. Met een maandenlange beta-fase kunnen we alles heel goed bijschaven aan de hand van de massale feedback, zodat we de potentie van de game ook waar kunnen maken.”

Er is nog geen datum vastgesteld voor de start van de beta, maar als de ontwikkelaar zegt dat de game enkele maanden voor de release gespeeld moet kunnen worden, en de game begin november uit moet komen, dan zal het niet al te lang meer op zich laten wachten.

"Let us ride to.. Hyboria!"