"Stuur de bon (van je aankoop) naar Konami Customer Service voor details over hoe je de game ontvangt", aldus de Facebook-pagina van Silent Hill HD. "De actie geldt alleen voor de Xbox 360-versie van Silent Hill HD Collection en wanneer de game op of voor 8 augustus 2012 is gekocht. Alle verzoeken moeten voor 7 oktober 2012 ingediend zijn. Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan in Noord- en Zuid-Amerika."

Het PR-bureau dat Konami's promotionele zaken in Nederland waarneemt kon niet vertellen of er een dergelijke actie komt voor Europa. Gezien de Facebook-post zo specifiek spreekt over Noord- en Zuid-Amerika, zal dat nog niet op Konami's planning staan.

Problemen

Silent Hill HD Collection heeft onder andere problemen met een schommelende framerate en een vaak niet kloppende audiosynchronisatie. Konami brengt voor de PlayStation 3-versie van de game een patch uit om deze problemen op te lossen, maar de patch voor Xbox 360 is geannuleerd wegens technische problemen en een gebrek aan beschikbare middelen.

Deze fouten zijn deels ontstaan doordat de HD-collectie is gemaakt op basis van onaffe versies van de games, omdat Konami de laatste versies van de codes niet meer in zijn bezit had. Hierdoor liep het team dat de HD-versies maakte tegen bugs aan die niet in de finale versies van de originele games zaten.