Inhoud van vierde seizoen Sea of Thieves onthuld

Inhoud van vierde seizoen Sea of Thieves onthuld

Rare heeft de inhoud van het vierde Sea of Thieves-seizoen onthuld.

Vorige week verscheen al een teaser van het vierde seizoen, maar inmiddels heeft de ontwikkelaar middels een uitgebreide video meer details gegeven over wat spelers kunnen verwachten.

In de teaser werd er al naar gehint, maar nu is het bevestigd: spelers kunnen nu het gebied onder het wateroppervlakte verkennen. Het gaat om nieuwe gebieden van het Sirens-koninkrijk, waaronder zes nieuwe Siren Shrines en een aantal Siren Treasures. De Siren Shrines moeten een soort kerkers worden vol met uitdagingen. Siren Treasures zijn uitdagingen vergelijkbaar met Skeleton Forts, maar dan onderwater.

Er is ook een activiteit onderwater waarbij spelers nieuwe Coral-berichten in flessen vinden, waarmee men iets genaamd de 'Breath of the Sea' vrij kan spelen, maar hier is nog niet veel over bekend.

Logischerwijs bevat het vierde seizoen ook weer allerlei cosmetische extra's, waaronder nieuwe skins voor een schip, alsmede honderd niveaus aan progressie. Zoals gebruikelijk is er zowel een gratis als betaald progressiesysteem, elk met hun eigen beloningen.

Het vierde seizoen van Sea of Thieves lanceert aanstaande donderdag op Xbox en pc. Hieronder is de uitgebreide trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou