Nieuws
The Callisto Protocol

Inhoud seizoenspas van The Callisto Protocol bekendgemaakt

Met o.a. verhalende dlc en nieuwe animaties voor wanneer het hoofdpersonage sterft

Geschreven door Michel Musters op
De inhoud van de seizoenspas van The Callisto Protocol is bekendgemaakt.

De inhoud is geplaatst op de Steam-pagina van de game. Mensen kunnen bijvoorbeeld verhalende dlc verwachten, al is nog niet duidelijk wat dit precies inhoudt. Verder zit er ook een 'Outer Way Skin Collection' bij, waarbij spelers speciale uitrusting van een groepering genaamd de Outer Way kunnen dragen.

Onder de seizoenspas valt ook de Contagion Bundle, waarin een nieuwe modus genaamd Contagion zit. Hierin krijgen spelers minder ammunitie en gezondheid en is er ook permadeath - men moet dus helemaal opnieuw beginnen wanneer met sterft. Dit pakket bevat opvallend genoeg ook dertien nieuwe animaties voor wanneer hoofdpersonage Jacob sterft.

Tot slot bevat de seizoenspas de Riot Bundle, waarin spelers een nieuw gebied van de Black Iron Prison bevatten en "golven aan gevaarlijke vijanden" moeten zien te overleven in een nieuwe modus genaamd Riot.

Overigens is eerder vandaag de eerste dertien minuten van The Callisto Protocol uitgelekt op internet. De video's werden op diverse plekken gedeeld, maar worden inmiddels waar mogelijk weer offline gehaald.

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game wordt ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat is inmiddels niet meer het geval.

The Callisto Protocol komt op 2 december uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is nog eens een pas geleden verschenen trailer te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuw K3-nummer nu speelbaar in Just Dance 2023 'RX 7900-partnerkaarten verschijnen tot twee weken later'
0

Reacties op: Inhoud seizoenspas van The Callisto Protocol bekendgemaakt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.