Info Xbox One-systeemupdate van november vrijgegeven | Gamer.nl

Info Xbox One-systeemupdate van november vrijgegeven | Gamer.nl

Mike Ybarra, de director of program management bij Xbox, heeft details vrijgegeven over de Xbox One-systeemupdate voor november. De update maakt het onder andere mogelijk om Xbox 360-games op de Xbox One te spelen.

De november-update zorgt ervoor dat spelers meer dan honderd Xbox 360-games op de Xbox One kunnen spelen. De opties die de Xbox One met zich meebrengt, zoals het maken van screenshots en streamen, kan ook gebruikt worden voor Xbox 360-spellen. Ook kan er multiplayer gespeeld worden tegen mensen die de Xbox 360 gebruiken.

Het Home-scherm wordt opnieuw vormgegeven, waardoor het sneller en makkelijker is om alle games en apps te vinden. Door middel van een nieuwe Guide kunnen spellers met een druk op de knop gemakkelijk bij de belangrijke opties als settings en systeemnotificaties komen. Er wordt daarnaast een nieuwe communitysectie geïntroduceerd en de store wordt verbeterd.

De volledige lijst en details van de update zijn hier te lezen. Xbox One-gebruikers die deel uitmaken van het Xbox One Preview Program kunnen de nieuwe update tot aan november testen en feedback doorgeven. De update gaat in november wereldwijd live.  

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou