Info en releasedatum nieuwe Tales from the Borderlands uitgelekt

Info en releasedatum nieuwe Tales from the Borderlands uitgelekt

Via Amazon is de releasedatum en de eerste informatie, waaronder de naam van de nieuwe Tales from the Borderlands-game uitgelekt.

De game is inmiddels weer van Amazon afgehaald, maar VGC heeft voor die tijd de betreffende informatie gekopieerd. Volgens de webwinkel heet het spel New Tales from the Borderlands en komt het op 21 oktober dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Een pc-versie wordt niet genoemd, maar dat is waarschijnlijk omdat die versie alleen digitaal uitkomt.

Volgens de beschrijving nemen spelers het in het metropolis van Promethea met nieuwe personages Anu, Octavio en Fran tijdens de ergste dag van hun leven op tegen meedogenloze zakelijke opperheren. "Help deze drie fijne losers met het veranderen (en misschien zelfs redden) van de wereld!" Hieronder is boxart te bekijken.

In april kondigde Gearbox al aan dat er een nieuwe Tales from the Borderlands in ontwikkeling was. Het bedrijf liet toen weten dat er deze zomer meer informatie zou volgen. Mogelijk wordt er tijdens Gamescom meer bekendgemaakt en heeft Amazon iets te vroeg informatie naar buiten gebracht.

De eerste Tales of the Borderlands kwam uit in 2014 en werd nog ontwikkeld door Telltale Games. In november 2018 ging die studio failliet. De game was gebaseerd op Borderlands 2 en nam spelers in vijf afleveringen mee door het verhaal. Waar de nieuwe game precies over gaat, is nog niet bekend.

Tales From The Borderlands

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk. Ik vond de eerste Tales een openbaring, het bewees dat er een goed verhaal te vertellen is in het krankzinnige Borderlands universum. Dus ik hoop dat men daar wat van heeft kunnen leren voor de film. "De game was gebaseerd op Borderlands 2" - nee gewoon de eerste drie games. Zo zat Laney van the Pre-sequel ook in de game. Als je met Athena speelt in dat spel dan begint ze vrij agressief met je te flirten en prompt hebben ze een relatie in Tales, dat bracht wel een glimlach op mijn gezicht. Ik hoop dat ze ook ingaan op waar Dr. Zed allemaal mee bezig was gedurende Borderlands 3. En ik zou het erg tof vinden als Captain Scarlet weer eens haar gezicht laat zien eigenlijk.

0
test

De 1e Borderland Tales was geweldig, hopelijk is dit niet anders dit keer.

0

Aanbevolen voor jou