Nieuwe Call of Duty-game komt mogelijk ook naar next-gen-consoles

Nieuwe Call of Duty-game komt mogelijk ook naar next-gen-consoles

In nieuw verschenen vacatures van ontwikkelaar Infinity Ward is nieuwe informatie opgedoken over de mogelijke nieuwe Call of Duty-game. Zo wordt de nieuwe game mogelijk ook beschikbaar op de volgende generatie consoles.

In de vele vacatures wordt veelal gesproken over een 'next-gen'-titel dat mogelijk verwijst naar een game die zowel op de huidige generatie als op de volgende generatie consoles gespeeld kan worden. Daarnaast wordt in de vacatures gesproken over het zoeken van mensen die veel kennis hebben over zowel multiplayer- als singleplayer-modi. Dit geeft vermoedelijk aan dat de volgende Call of Duty-game een singleplayer-modus gaat bevatten. Deze modus ontbrak in de vorige Call of Duty-game Black Ops 4. In plaats daarvan werd een battle royale-modus toegevoegd.

Infinity Ward

Naast een mogelijke terugkeer van de singleplayer-modus is er ook een vacature verschenen waarin gezocht wordt naar een persoon die in staat is om third-person gameplay character-animaties te maken. Met deze vereiste wordt verondersteld dat er in de nieuwe game een implementatie van een third-person camera bij de speler beschikbaar wordt gesteld. De laatste keer dat dit voorkwam, was in 2017 toen ontwikkelaar Sledgehammer Games spelers in staat stelde om in Call of Duty: World War 2 vanuit een third-person-perspectief te spelen in de zogenoemde 'Headquarters'-omgeving. Het is hiermee nog niet duidelijk hoe dit perspectief daadwerkelijk verwerkt gaat worden in de volgende game.

Infinity Ward

Met de verschenen vacatures wordt verondersteld dat het nieuwe project van Infinity Ward gaat om een nieuwe Call of Duty-game. Echter is er tot nu toe nog geen officiële aankondiging geweest. In de laatste Call of Duty-game van Infinity Ward, Call of Duty: Infinite Warfare, speelde de game zich in de toekomst af. De game ontving destijds veel

Watch on YouTube

. Daarmee lijkt een vervolg op de hevig bekritiseerde game zeer onwaarschijnlijk.

Een meer logische keuze lijkt een vervolg op de Modern Warfare-franchise. De laatste Modern Warfare-game verscheen in 2011, los van de remaster-versie van de originele Modern Warfare uit 2016. De franchise heeft in zijn bestaan veel succes opgeleverd voor de ontwikkelaar en lijkt daarmee een grotere kans te hebben om dit jaar een vervolg te krijgen.

Eerder werd, na het verschijnen van een tweet, verondersteld dat de volgende Call of Duty-game een vervolg was op Call of Duty: Ghosts uit 2014. Echter werd dit kort daarna op verschillende fronten ontkracht en leek het eerder te refereren naar een Modern Warfare-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

in pubg is het ook mogelijk om 3rd person te gaan, misschien willen ze het battleroyale ook gaan uitbreiden met meer opties.

0
test

@HunterSeeker De blackout modus valt onder Treyarch. Dit gaat om een vacature van InfinityWard.

0
test

Nooit maar dan ook nooit komt hier nog een call of duty game in huis met hun vuile microtransacties, DLC, lootboxes en andere dergelijke praktijken.

0

Aanbevolen voor jou