Nieuws
Fortnite

Infinity Blade keert terug naar Fortnite in tijdelijke modus

Mythische zwaard werd eerder verwijderd uit het spel

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Het mythische wapen Infinity Blade keert terug naar Fortnite in de tijdelijke Sword Fight-spelmodus. Het zwaard werd eerder verwijderd uit het spel omdat het te sterk was.

In december vorig jaar werd het Infinity Blade-wapen toegevoegd aan Fortnite. Het zwaard was een eerbetoon aan de Infinity Blade-franchise van Epic Games, nadat de drie spellen van de Apple Store werden gehaald. In de battle royale-modus van Fortnite verscheen het mythische wapen slechts één keer per ronde en kon het worden gevonden op Polar Peak.

Bij het oppakken van de Infinity Blade liet de speler automatisch al zijn andere wapens en items op de grond vallen. In ruil hier voor richtte het wapen veel schade aan bij vijanden en constructies van spelers. De drager van het zwaard was sneller, kreeg extra levenspunten en schilden en had de vaardigheid om grote sprongen te maken.

Fortnite

Slechts een paar dagen na het uitbrengen van de Infinity Blade werd deze weer verwijderd uit het spel. Veel spelers vonden het zwaard namelijk te sterk. Epic Games hoopte een wapen te maken dat "een groot risico met zich meebrengt om te compenseren voor het grote vermogen dat het biedt". Met het verwijderen van de Infinity Blade zei de ontwikkelaar echter dat het haar aanpak van wapens van mythische kwaliteit opnieuw gaat evalueren.

In de nieuwe update van Fortnite keert de Infinity Blade terug. Het mythische wapen zal beschikbaar zijn in de tijdelijke spelmodus Sword Fight, waar spelers enkel zwaarden gebruiken om de strijd met elkaar aan te gaan. De Infinity Blade kan worden gevonden in schatkisten. Of er aanpassingen zijn gemaakt aan het wapen is niet bekend.

Het achtste seizoen van Fortnite begint op 27 februari. Dit seizoen wordt mogelijk ingeleid met een aardbeving die de map wijzigt.

Fortnite is te spelen op Android, iOS, pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: The Witcher 3 komt naar de Switch Anthem wordt losgelaten op de wereld
0

Reacties op: Infinity Blade keert terug naar Fortnite in tijdelijke modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.