InFamous 2-bèta voor PlayStation Plus-abonnees | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ruimte is beperkt, dus niet iedere PlayStation Plus-abonnee zal kunnen meedoen. Hoe geïntere eerden kans kunnen maken op een plaats in de bèta zal ergens in de komende weken bekendgemaakt worden. In de bètatest van InFamous 2 kunnen spelers hun eigen mi ies voor het spel ontwerpen. De drie beste mi ies worden door ontwikkelaar Sucker Punch geselecteerd en in de uiteindelijke versie van het spel gestopt.

Mi ie-editor

In InFamous 2 krijgen spelers de mogelijkheid om hun eigen mi ies te ontwerpen, of bestaande mi ies aan te pa en en deze met anderen te delen. Elke mi ie kan een eigen doel hebben zoals verdedigen, escorteren, vernietigen, overleven, schieten of het bereiken van een bepaald gebied. De mi ie-editor biedt dezelfde hulpmiddelen die de ontwikkelaars ook hadden.

Door het gebruik van filters kunnen spelers mi ies selecteren op moeilijkheid, genre en beoordeling. De best beoordeelde mi ies bereiken de Famous-status en de beste van die groep kunnen uiteindelijk benoemd worden tot Sucker Punch Featured Content. Die content is automatisch te zien voor elke speler die verbonden is met het PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou