Nieuws
Melatonin

Indiegames Melatonin en Hyper Gunsport plots uitgebracht op Switch

Afterimage en Smile for Me verschijnen in de lente van 2023

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo heeft tijdens de vierde aflevering House of Indies weer vier indiegames getoond, waarvan er twee - Hyper Gunsport en Melatonin - meteen zijn uitgekomen.

Hyper Gunsport wordt omschrijven als een 'cyberpunk-volleybalgame met geweren'. Men speelt inderdaad volleybal in een futuristische setting, terwijl men allerlei wapens ter beschikking heeft. De game is niet alleen op de Switch eShop uitgekomen, maar kan ook via Xbox Series, Xbox One, Steam en Itch.io gekocht worden. Op PS5 en PS4 komt het spel op 28 december uit.

Melatonin is de andere game die meteen verkrijgbaar is. In deze ritmegame moeten spelers allerlei levels uitspelen waarin surreële situaties met de realiteit worden gemengd. Vooral de stijlvolle graphics springen daarbij in het oog. De game verscheen vorige week al op Steam en de Epic Games Store.

De twee andere games die werden getoond zijn Afterimage en Smile for Me. Afterimage komt op 25 april uit op Switch, PS5, PS4, Xbox-consoles en Steam en is een met de hand getekende metroidvania. De kleurrijke adventure Smile for Me verscheen in 2019 al op pc en komt in de lente van 2023 uit op Switch, PS5, PS4 en Xbox-consoles.

Dit artikel delen:

Lees meer

World of Warcraft ontvangt in 2023 zes content-updates Klassieke Fallout-games nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar
1

Reacties op: Indiegames Melatonin en Hyper Gunsport plots uitgebracht op Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Markus88

    • 23 december 2022 11:44
    Afterimage ziet er tof uit. Staat op mijn lijstje nu iig!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.