Deze downloadbare versie is onder meer via Steam verkrijgbaar als DLC en bevat nieuw materiaal, waaronder wat er na het afronden van Indie Game: The Movie met de ontwikkelaars is gebeurd. Ook komen enkele nieuwe indieontwikkelaars aan bod. De speciale digitale editie kost 14,99 dollar, of 4,99 dollar als kopers de originele documentaire al in hun bezit hebben. 

De fysieke Limited Edition moet meer dan 5 uur aan nieuwe beelden bieden. Verdeeld over drie disks zit hier audiocommentaar van de makers bij, evenals van Super Meat Boy-maker Team Meat. Verder wordt de gelimiteerde versie bijvoorbeeld geleverd met een poster, artbook en zijn alle exemplaren gesigneerd door de regisseur. Van de Limited Edition worden er 6000 gedrukt, de helft daarvan op blu-ray. Deze versie kost 59 euro (dvd) of 69 euro (blu-ray) bij een pre-order en wordt begin augustus verwacht. De volledig lijst van extra's is te zien op de website van Indie Game: The Movie. 

Indie Game: The Movie

Indie Game: The Movie is een documentaire die enkele indieontwikkelaars volgt terwijl zij hun (eerste) game af proberen te maken. Dit zijn onder meer Team Meat van Super Meat Boy, Jonathon Blow van Braid en Phil Fish, de bedenker van puzzelplatformer Fez.