Documentairereeks over Xbox aangekondigd

Documentairereeks over Xbox aangekondigd

Een zesdelige documentairereeks over de geschiedenis van Xbox is vanaf 13 december via diverse gratis kanalen te bekijken.

Power On: The Story of Xbox komt onder andere op YouTube, Redbox, IMDv TV en Roku te staan. De reeks moet de twintigjarige geschiedenis van het Xbox-merk behandelen. 

Naast de hoogtepunten worden ook dieptepunten behandeld, waaronder de grote eerste Xbox-controller en de 'red ring of death' die de Xbox 360 plaagde.

Microsoft werkt al drie jaar aan de reeks. Hieronder is een trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het een tof idee! Persoonlijk vind ik dat Xbox als product sowieso underrated is. Men heeft het vaak over Sony en Nintendo maar Microsoft heeft zeker veel veranderingen op de consolemarkt doorgevoerd. Denk aan de revolutie van Xbox live op de OG xbox, alle innovaties die de Xbox 360 met zich mee bracht (achievements, extreem gemakkelijke ontwerp omgeving, nog betere online service, arcade games etc.) en hedendaags hun toewijding met gamepass en het play anywhere initiatief. Ook all access is erg mooi voor mensen met weinig geld (waar het al ondersteund wordt).

0

Aanbevolen voor jou