Ikaruga-achtige shooter naar Amerikaanse WiiWare | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kyotokei draait om het wi elen tu en de kleuren blauw en rood. Blauwe vijanden doen alleen schade als spelers zelf rood zijn, en andersom. Ook laten ze, wanneer verslagen, kogels achter in hun kleur. Deze kunnen geabsorbeerd worden, mits spelers dezelfde kleur hebben. In het andere geval moeten ze ontweken worden. Ikaruga had een zeer vergelijkbaar spelsysteem, maar werkte met de kleuren wit en zwart.

Kyotokei is alleen of coöperatief te spelen en kent vijf verschillende levels, ieder afgesloten door een eindbaas. Ook is er ondersteuning voor zowel de Cla ic Controller als die van de Nintendo GameCube. De game kost 500 Wii-punten. Het is nog niet bekend of het spel ook naar het Europese WiiWare-kanaal komt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou