Het Nederlandse Team6 pompt met de regelmaat van de klok crappy budgetspellen naar buiten met veelal ondubbelzinnige titels waaruit direct de bedoeling van het spel af te leiden is. Zo bracht men onlangs onder andere Pizza Dude, Taxi 3: Extreme Rush en Manhatten Chase op de markt.

De nieuwste toevoeging aan de line-up van Team6 is Scooter War3z en de titel omvat alvast drie hints. Het eerste woord in de titel is Scooter, wat inhoudt dat je mag racen op deze bij de jeugd zeer populaire tweewielers. De locatie van dit racen is een grote, interactieve stad met verschillende buurten die zowaar met elkaar verbonden zijn.

Het tweede woord is War3z, wat niet staat voor Wardriez (de oorlogsrobot met het uiterlijk van Driez Roelvink), maar voor Warez. Hiermee duidt men waarschijnlijk aan dat je je scooter mag optuigen met allerlei voorwerpen, waaronder mogelijk de welbekende toeter van de waterscooter. Of zou men de andere betekenis van 'warez' voor ogen hebben?

De derde hint in de titel zit in het gebruik van het getalletje 3 in plaats van de letter e in het woord Warez. Dit werd eerder al gedaan bij Driv3r, een spel dat onder andere bekend stond om de slechte afwerking waarin het spel verkeerde bij de release. Ook is het vervangen van letters door cijfers, zoals we allemaal weten, erg stoer.

Scooter War3z is dus een stoere game, waarin je mag racen op scooters met toeters (en bellen) maar die waarschijnlijk, net als Taxi 3: Extreme Rushed, in een nogal onafgewerkte conditie verkeert. Mocht het anders blijken, dan lees je het wel een keer in onze review!