ICO en Shadow of the Colossus blijven op 30 fps | Gamer.nl

ICO en Shadow of the Colossus blijven op 30 fps | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Ook al zouden we 60 frames kunnen halen, zouden we het nog niet doen. The Last Guardian is ook gemaakt voor 30 frames per seconde”, aldus Ueda. Toen Ueda gevraagd werd naar de toevoeging van 3D liet hij weten verrast te zijn door de mogelijkheden van deze techniek, met name hoe bepaalde objecten naar je toe vliegen en andere juist ver op de achtergrond blijven. “ICO’s 3D-effecten zijn prima, maar zodra je Shadow of the Colo us in 3D ziet, dan komt de kracht van de techniek pas echt tot zijn recht.”

De opgepoetste versies van ICO en Shadow of the Colo us zijn in handen van “een uitzonderlijk goede ontwikkelaar”. Ueda liet weten iedere week hun voortgang in de gaten te houden. De collectie voor de PlayStation 3, die beide spellen bevat, werd eerder deze week voor Europa bevestigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou