Nieuws
hyper scape

Hyper Scape wordt herzien om volle potentie te bereiken

Geen succesvolle lancering op consoles

Geschreven door Cody van den Bogert op
Ubisoft is ervan overtuigd dat Hyper Scape zijn volle potentie nog niet heeft bereikt en neemt de game daarom op de schop.

Dat blijkt uit een blogpost op de officiële website van Hyper Scape. Ubisoft legt uit dat de battle royale-game een succesvolle lancering heeft gekend op pc, maar niet op PlayStation 4 en Xbox One.

"Het is ons niet gelukt om de onze hoge verwachtingen te realiseren wat de release op console betreft", schrijft de ontwikkelaar.

Ubisoft geeft aan dat ze inmiddels vijf belangrijke verbeterpunten hebben gevonden die ervoor moeten zorgen dat de game zijn volle potentie wel bereikt. Het gaat hier om het gemak tijdens gevechten, gamemodi, doelstellingen, gewenning en cross-play.

Volgens de ontwikkelaar zijn vooral de hoogteverschillen een probleem tijdens vuurgevechten. Het aanbrengen van constante schade is op deze manier te moeilijk en dat maakt de game minder interessant voor nieuwe spelers. Daarnaast moeten nieuwe spelers volgens Ubisoft worden voorzien van trainingsactiviteiten. Verder moet het mogelijk zijn om de de grote van de map te kunnen veranderen om te wennen aan de hectiek van Hyper Scape.

Het voornaamste doel van de revisie is het werven van nieuwe spelers. De uitgever heeft echter ook aangegeven dat het zeer belangrijk is dat de game interessant blijft het huidige spelersbestand.

Dit artikel delen:

Lees meer

Seizoen 2 van Fall Guys bevat nicknames, vlaggen en meer beloningen Dit kun je verwachten van Mario Kart Live: Home Circuit
3

Reacties op: Hyper Scape wordt herzien om volle potentie te bereiken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  garciagarcia

  • 2 oktober 2020 15:33
  Ubisoft, doe geen moeite. Mensen die geïnteresseerd waren hebben de game gespeeld en zijn massaal afgehaakt. Weinig mensen die de game dan nog een tweede kans geven.

  Voorbeelden zijn Anthem en Sea of Thieves. Bij release te weinig endgame of onvoldoende content en dan wordt het gewoon een heel moeilijk verhaal om een grote spelersbase te behouden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  StormFox

  • 2 oktober 2020 16:08
  Ik vond de beta zwaar tegenvallen en ben voorlopig klaar met die uitgemolken battle royal games.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Goodieman

  • 2 oktober 2020 19:24
  Schrijft Ubisoft tegenwoordig z'n eigen headlines hier of is iemand vergeten de quotes te zetten om de titel? :P De markt waarin Hyperscape zit is zwaar verzadigd en ik twijfel sterk of deze game ooit nog iets gaat worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.