Nieuws
HTC Vive

HTC ontkent geruchten over Vive 2-onthulling op CES

Nog geen nieuwe generatie vr-headset

Geschreven door Lucas May op
HTC heeft eerdere geruchten over een opvolger van de Vive ontkend. Vorige week circuleerden berichten over een onthulling tijdens de aankomende Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

De hardwaremaker ontkende de geruchten via website UploadVR: "Het gerucht van de lancering van Vive 2 op de CES 2017 is niet waar. Bij Vive zijn we enorm gefocust om een sterk en groeiend ecosysteem te bouwen voor huidige en toekomstige Vive-eigenaars zodat zij de beste room-scale vr kan beleven met de beste content. "

De geruchten over de Vive 2 verschenen vorige week via de Chinese News Agency. Volgens de berichten kreeg de Vive 2 draadloze verbindingsmogelijkheden en twee 4K-schermen met een refresh rate van 120 Hz ten opzichte van 90Hz op het huidige model. In China werd de huidige HTC Vive zelfs afgeprijsd door het gerucht van de opvolger.

Wanneer de volgende generatie vr-headsets van HTC wordt aangekondigd is nog onduidelijk.

Dit artikel delen:

Lees meer

Laura Dale: 'Zelda: Breath of the Wild toch tegelijk met Switch' FEEST AIRHORNS HOERA - Gamer.nl-Podcast 100
1

Reacties op: HTC ontkent geruchten over Vive 2-onthulling op CES

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • SuperDre

    • 2 januari 2017 12:08
    Ik geloof ook niet dat er op de CES zo'n model wordt aangekondigd (denk eerder dat dat voor een volgend model zal zijn). Wat ik wel geloof is dat ze een geupdate model zullen aankondigen, vergelijkbaar met de slim modellen van de consoles, ofwel zelfde hardware maar dan marginaal verbeterd (dus lichter, en verbeterde tracking etc.)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.