Nieuws
Vive Focus

HTC legt handelsmerk voor Vive Focus vast in Europa en VS

Waarschijnlijk de naam van aankomende standalone vr-bril

Geschreven door Eline Oosterloo op
HTC heeft vorige week het handelsmerk voor Vive Focus vastgelegd in Europa en de Verenigde Staten.

Het gaat hier waarschijnlijk om de naam van de verwachte standalone vr-bril, waar HTC aan werkt in samenwerking met Google. Deze aanname is gebaseerd op het feit dat HTC op dit moment niet openlijk bezig is met de ontwikkeling van een ander dergelijk Vive-product.

In mei werd in een blogpost van Vive gemeld dat de bril later dit jaar zal verschijnen en dat de vr-bril op zichzelf kan worden gebruikt. In plaats van een pc, console of smartphone nodig te hebben maakt de Vive-headset gebruik van Daydream, het vr-platform van Google. Tot nu toe werd naar de bril verwezen als de Vive standalone vr-headset, maar nu is bekend dat de naam waarschijnlijk HTC Vive Focus zal zijn.

Bekend is dat de HTC Vive Focus de nieuwe Snapdragon 835 processor van Qualcomm bevat. Hetzelfde product zit onder andere in smartphones als de Samsung Galaxy S8 en OnePlus 5.

Mogelijk zal Google meer bekendmaken over het nieuwe vr-product van HTC tijdens het grote lanceringsevenement van Google op 4 oktober, hoewel het bedrijf hier niets over heeft onthuld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Waar is de Nintendo Switch te koop? PES 2018
0

Reacties op: HTC legt handelsmerk voor Vive Focus vast in Europa en VS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.