Nieuws
How We Soar

How We Soar komt dit jaar naar PlayStation VR

Zweverige game

Geschreven door Alicia Tai op

Vr-game How We Soar komt dit later dit jaar naar PlayStation VR. De vliegsimulator werd door de ontwikkelaar aangekondigd op PlayStation Blog.

In How We Soar kruipen spelers in de huid van een feniks en kunnen zij in virtual reality rondvliegen. De game wordt ontwikkeld door Penny Black Studios, een kleine ontwikkelaar uit het Verenigd Koninkrijk bestaande uit ex-medewerkers van studio's als Free Radical Design en Crytek.

Met How We Soar wilt Penny Black Studios de speler laten ervaren "hoe het voor Harry Potter voelde toen hij voor het eerst op de rug van een Hippogrief vloog". De wereld van de game is gemaakt uit papier, dat in eerste instantie verkreukeld en verscheurd is, maar tijdens het spelen zich herstelt en ontvouwt.

Als feniks is het mogelijk om te versnellen, te zweven en duiken, afhankelijk van de wens van de speler. Door levels uit te spelen kan ten slotte een achterliggend verhaal rondom een personage genaamd "The Author" worden blootgelegd.

How We Soar verschijnt dit jaar nog voor PlayStation VR. Een aankondigingstrailer geeft alvast een eerste blik op gameplaybeelden van de game.

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

Harry Potter, Sonic, Adventure Time en meer naar Lego Dimensions Deus Ex Go
1

Reacties op: How We Soar komt dit jaar naar PlayStation VR

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    MrTomatoBalls

    • 9 juni 2016 13:42
    Ziet er vet uit! Mooie artstyle.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.