Dit zijn eigenaren van de originele versie van Grand Theft Auto: San Andreas, die zich beledigd voelden door de 'Hot Coffee'-minigame. Oorspronkelijk wilde ontwikkelaar Rockstar Games een minigame in GTA: San Andreas stoppen waarin de hoofdrolspeler seks kon hebben met zijn vriendinnetjes. Om problemen met de leeftijdskeuring te voorkomen, werd dit spelletje echter gedeactiveerd voordat de game uitkwam. Een Nederlander ontdekte de verborgen code en maakte deze met de zogenaamde Hot Coffee-mod weer beschikbaar in de PC-versie van de game.

Door deze gebeurtenissen zag de ESRB, de Amerikaanse instantie verantwoordelijk voor de leeftijdskeuring van games, zich genoodzaakt een andere leeftijdsgrens toe te wijzen aan de game. De Adults Only-stempel die de game kreeg opgeplakt, was voorheen alleen toegepast voor seksgames en games met deze keuring worden in veel Amerikaanse winkelketens überhaupt niet verkocht.

Vervolgens werd uitgever Take-Two bestookt met vele aanklachten van consumenten die zich beledigd voelden door de content. Als gevolg van die aanklachten stuurt Take-Two nu cheques uit ter waarde van 5 tot 35 dollar. Mensen die voor 16 mei 2008 via de officiële Grand Theft Auto-website hadden aangegeven gekwetst te zijn, krijgen voor 15 april 2010 een cheque thuisgestuurd.