Horrorgame Scorn komt pas in 2022 uit

Horrorgame Scorn komt pas in 2022 uit

Horrorgame Scorn verschijnt pas in de loop van 2022.

Dat blijkt uit een persbericht van uitgever Kepler Interactive. Scorn stond voor zover bekend voor een release in 2021 gepland, maar het is al een tijdje stil rondom de game.

De game werd oorspronkelijk in 2014 al voor pc aangekondigd, maar viel vooral op gedurende de Inside Xbox-presentatie vorig jaar mei. Het spel staat gepland voor een release op Xbox Series X en S en pc. Ook moet de game op release via Xbox Game Pass beschikbaar komen.

De first-person horror-shooter van Ebb Software is geïnspireerd door de artwork van H.R. Giger, die bekend staat om zijn kunstwerken waarin mensen en machines vaak op lugubere wijze worden gecombineerd. In de game uit zich dit door allerlei uniek ogende wezens, organische muren en gaten die met items en vingers gevuld worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De wereld is heerlijk Tool achtig.. maar toch twijfel ik of dit een toffe game gaat worden. Gelukkig day 1 op gamepass. Zonder risico lekker uitproberen.

0
test

@kleinekoosjer Tool! Ze komen naar Nederland in 2022, al gezien? :D

0
test

@MichelMusters Jazeker.. Al denk ik dat ik dit keer oversla. Heb ze nu 4x gezien en ik vind de prijzen dit keer echt redelijk belachelijk worden. Plus het is een zitconcert geloof ik.. Nu vind ik dat niet echt het aller ergste (word ook een dagje ouder) maar doet wel beetje af aan de beleving. Ik slaap er nog een nachtje over. Vvk start morgen.. blijft een van de beste bands op aarde ..

0

Aanbevolen voor jou