The Hollywood Reporter meldt dat horror-auteur Clive Barker aan een nieuwe game werkt, getiteld Clive Barker's Jericho. Deze next-gen game zal eind 2007 door Codemasters op de markt worden gebracht. Jericho draait om een Special Forces-team dat zowel met wapens als mysterieuze vaardigheden overweg kan.

Dit team gaat op zoek naar de stad Jericho, dat vergelijkbaar met een Babuschka-poppetje bestaat uit opeenvolgende lagen van ondoordringbare muren. Tussen elk van deze muren zit een andere tijd gevangen. In de eerste lagen vind je moderne soldaten, verderop de krijgers uit de Eerste Wereldoorlog, om later tussen de kruistochten te belanden. Naarmate het spel vordert worden de gevechter almaar bruter en directer.

Eerder verleende Barker ook al zijn medewerking aan Clive Barker's Undying, een first-person shooter die verscheen onder de vlag van Electronic Arts. Ook zou hij meewerken aan Demonik, een actiegame waaraan ook John Woo zijn medewerking verleende en die werd uitgegeven door Majesco. Dit project werd echter eerder dit jaar in de ijskast gezet.