Horizon Zero Dawn staat nu op PlayStation Now

Horizon Zero Dawn staat nu op PlayStation Now

Horizon Zero Dawn staat vanaf nu op PlayStation Now.

De openwereldgame van het Amsterdamse Guerrilla Games kwam oorspronkelijk in 2017 uit. Het gaat om de Complete Edition, waar de uitbreiding The Frozen Wilds bij zit. Inmiddels werkt men bij Guerrilla aan een vervolg genaamd Horizon Forbidden West, dat ergens volgend jaar uit moet komen.

Naast Horizon Zero Dawn staan ook Darksiders 3, The Surge 2, Broforce, Stranded Deep en Wreckfest op PlayStation Now. Die laatste game verdwijnt na 31 mei 2021 weer van de service.

PlayStation Now maakt gebruikt van cloud gaming om iedere maand nieuwe games te leveren aan de gebruiker. Dit systeem zorgt ervoor dat spelers honderden PS4-, PS3- of PS2-games kunnen streamen op hun PlayStation 4, PlayStation 5 of pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En dit bedoel ik dus met dat ps now best achter loopt nog op gamepass. Verschrikkelijk goede game hoor, maar is inmiddels ook al zo lang uit en al zo vaak in de aanbieding geweest dat iedere ps4 bezitter m inmiddels al heeft of tenminste gespeeld heeft. Ik hou echt van Sony hoor, maar vooralsnog is dit geen competitie voor gamepass.

0

@darkmanwls Aan de ene kant snap ik het wel, de directe verkoop van games brengt Sony veel meer op. Vergeet ook niet dat Microsoft iets diepere zakken heeft, game pass kost Microsoft waarschijnlijk geld of ze hebben in ieder geval flinke investeringen gedaan hiervoor. De exclusives van Sony heeft ze de afgelopen generatie de overwinning gebracht, waaronder met HZD. Om daar zomaar vanaf te stappen is, lijkt mij althans, best een groot risico. Microsoft had op dat gebied niet veel te verliezen. Het zou voor ons natuurlijk wel lekker zijn als dit soort games meteen op PS Now komen, maar ik snap wel waarom ze dat niet doen. Het is hun cashcow

0
test

@fonsrutte Oh ik snap het uitgangspunt van Sony wel. Maar de hele dienst voelt voor mij een beetje als mosterd na de maaltijd. Ik heb t even gehad, maar t was op 1 of 2 games na vooral indies en ouwe meuk. Of games die ik gewoon al had omdat het dan wel toppers zijn, maar gewoon al zo lang uit dat ik ze al voor een prikkie had gekocht.

0
test

Bedankt voor het plaatsen van dit bericht gamer.nl. Ik weet niet of ik het elke keer mis, maar de nieuwe games bij het plus abonnement werden in mijn beleving altijd genoemd i.t.t. de Now games. HZD is misschien laat, maar de tijd dat ik de nieuwste games gelijk bij lanceren kon spelen is al lang voorbij. Ik speel alleen nog de absolute toppers, dus deze is zeer welkom.

0
test

@den_the_man Dat heb ik ook, sinds ik vader ben ben ik blij dat ik een keer een uurtje heb. Dan is dit nog wel handig

0

Aanbevolen voor jou