Horizon Forbidden West-patch moet grafische problemen oplossen

Horizon Forbidden West-patch moet grafische problemen oplossen

Guerrilla werkt aan een patch voor Horizon Forbidden West die enkele grafische problemen moet oplossen.

Op de subreddit van Horizon meldt een woordvoerder dat "het team met hoge prioriteit diverse visuele problemen probeert op te lossen en zo snel mogelijk een update probeert uit te brengen."

Hoewel Guerrilla Games geen specifieke problemen vermeldt, wordt er melding gemaakt van texture pop-in, problemen met de felheid van HDR en andere bugs in de Performance-modus.

In Horizon Forbidden West verkennen spelers als Aloy een nieuw gebied aan de westkust van de Verenigde Staten. De game bevat onder andere een 'free climbing system' en onderwaterwerelden. De game is net als het eerste spel ontwikkeld door Guerrilla Games. Horizon Forbidden West is nu verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Het spel ontving een 9 op Gamer.nl: "Mooier, soepeler, beter geschreven, fenomenaal art design, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed bezig en met de support zit het wel goed! Vind de bugs/pop-in wel meevallen, maar perfect is het zeker niet. Na enkele updates wordt de game dus alleen nog maar beter :).

0
test

Ik heb verschillende keren gezien dat Aloy scheel kijkt of raar doet met haar ogen. Misschien dat ze dat aanpakken.

0
test

@TiRamySu Nee hoor. Dat doen ze vanwege inclusiviteit, want schele, vrouwelijke Gingers kunnen ook gewoon heldinnen worden. Niet alleen gespierde witte mannen of Lara Crofts. Zonder gekheid. Ik heb wel af en toe wat drops meegemaakt, maar ik vind de game echt adembenemend mooi. Ben nog niet ver. Gister eerste bossfight gehad en damn wat een spektakel gelijk.

0
test

@Luigi1985 heel eerlijk vind ik hfw echt mooi in resmode. Maar in permode teveel kartelingen. Maar ik wil echt niet spelen op 30fps als er een keuze is voor 60fps. Ik speel op de ps5.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Luigi1985 lol

0

Aanbevolen voor jou