Hoofdcampagne Diablo 4 beslaat zo'n 35 uur

Hoofdcampagne Diablo 4 beslaat zo'n 35 uur

Het duurt ongeveer 35 uur om de hoofdcampagne van Diablo 4 uit te spelen.

Dat heeft regisseur Joe Shely laten weten in een interview met Gamespot. Het gaat hierbij wel puur om het hoofdverhaal. "Je kunt naar elke plek in de spelwereld reizen, beslissen wat je wil doen, bijvoorbeeld de campagne, een 35 uur durende ervaring die vol zit met verhalen en personages die erg menselijk zijn en waar je een connectie mee kunt krijgen op een emotioneel niveau. We hebben erg hard aan de campagne van Diablo 4 gewerkt en zijn er erg trots op."

Shely schat in dat spelers die de campagne uitspelen rond level 45 zullen zijn. Er is daarna nog veel meer te doen, aangezien de levelcap op 100 ligt. Zo zijn er bijvoorbeeld zogenaamde Nightmare Dungeons als endgame content.

Onlangs werd aangekondigd dat Diablo 4 in 2023 uitkomt op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De vijfde klasse - de Necromancer - werd toen ook onthuld. Blizzard liet onlangs ook weten dat er geen lootboxes in de game zitten - qua extra aankoopmogelijkheden komen er alleen cosmetische items en volledige uitbreidingen beschikbaar.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"vol zit met verhalen en personages die erg menselijk zijn en waar je een connectie mee kunt krijgen op een emotioneel niveau" - ik ben benieuwd dan. Er was ooit een Diablo 1 & 2 waar ze met heel weinig middelen heel veel wisten te vertellen. Dat is wat de games zo verdraaid goed maakte met erg herhalende gameplay, de wereld vertelde het verhaal en dat maakte het dat je jezelf goed kon inleven. Diablo 3 daarentegen had de erg herhalende gameplay en je werd daarnaast volledig aan het handje gehouden qua verhaal en progressie, ik vond het geen prettige speelervaring. Heel saai. Als ik dit dan zo lees dan wordt je nog steeds aan het handje gehouden, maar ijzersterk ontworpen karakters kan de schaal tippen.

0
test

@gimbal2 Ik hoop dat ze het verhaal kunnen vertellen zoals ze dat deden bij StarCraft 2. Zelf vond ik dat echt een hele fijne manier van vertellen en spelen en toen een bepaald karakter dood ding had ik echt effe een rot gevoel ervan. Bij alle Diablo's heb ik nooit echt een band gehad/gekregen met karakters, dus het stukje dat ze wat meer op emotie willen richten vind ik wel een goeie aanpassing. Ben benieuwd!

0

@GWO ja zeker met diablo 3 maakte het me echt geen bal uit wie er dood ging. We gaan het zien

0

Ben heel erg benieuwd! Helaas zie ik het al gebeuren dat er WEL lootboxes gaan komen gezien blizz heeft ervaren dat ze met Diablo immortal te veel geld binnenharken

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor met blizzard weet je het maar nooit, zie bijv WoW

0
test

@steffa123 was het niet al bekend dat het alleen cosmetische dingen zou worden? Edit: ff opgezocht. Staat niets vast maar word gezegt bestaat uit cosmetische dingen en betaalde uitbreidingen. Dus hopen dat ze daar aan houden.

0

Aanbevolen voor jou