Hoofd gameproductie vertrekt bij Ubisoft

Hoofd gameproductie vertrekt bij Ubisoft

Virginie Haas, de hoofd van gameproductie bij Ubisoft, vertrekt bij het bedrijf.

Dat werd maandag aangekondigd. Haas was drie jaar als onafhankelijke bestuurder werkzaam binnen de raad van bestuur van het bedrijf, waarna ze op 1 september 2020 tot hoofd van gameproductie werd uitgeroepen - een van de belangrijkste rollen binnen het bedrijf.

Haas gaat "andere activiteiten najagen", zo laat Ubisoft weten. "Het bedrijf is druk bezig met het aanwijzen van een opvolger. In de tussentijd houdt het ervaren team dat Haas aanstuurde een oogje in het zeil om er voor te zorgen dat de continuïteit van huidige projecten blijft bestaan."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tja, dat schip zinkt toch. Of ze hebben nieuw bloed nodig, of ze moeten terugvinden wat ze oorspronkelijk had laten groeien, maar dat laatste zullen meeste investeerders in een oog omwenk waarschijnlijk niet willen

0
test

@Tad Grapjas, Ubisoft zinkt echt niet, daarvoor is het gewoon te groot en heeft het te interessante IP's.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@SuperDre De waarde ervan zit de afgelopen tijd in ieder geval nog best te zinken

0

Er is blijkbaar sinds dat hele gedoe over toxic culture binnen Ubisoft een leegloop aan de gang van mensen in hoge posities. We horen er niet veel meer over, maar als ik de artikelen mag geloven helpen de maatregelen iets tegen de misdragingen te doen niet voldoende om die mensen binnen te houden. Blijkbaar ook niet de loonsverhodingen van een paar maanden terug niet. Het zal daardoor ook niet heel makkelijk worden om nieuwe mensen aan te nemen. Ik zou in ieder geval niet snel solliciteren bij een bedrijf met een dergelijke reputatie. Het moge dus wel duidelijk zijn dat het niet om een paar gevallen gaat.

0
test

@Ziminar Nou, je weet maar nooit of het om maar een paar gevallen gaat, want media en internet zijn erg goed in van muggen een olifant te maken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@SuperDre Persoonlijk vind ik Kotaku best een geloofwaardige website, het is iets te makkelijk vind ik om te zeggen dat de media onzin vertelt. Blijkbaar heeft Ubisoft zelf zoiets in een document gepubliceerd: In its annual Universal Registration Document, Ubisoft publicly and quietly considering most folks never read these things acknowledged that 'inappropriate behavior by employees' was a new risk facing the large publisher and developer and could lead to the company losing talented employees. Multiple people left the company following claims that higher-ups at the publisher had ignored or mishandled complaints involving sexual harassment and misconduct. Deze mensen zijn dus uit zichzelf weggegaan omdat het management er te weinig tegen onderneemt. Dat is dus niet eens om het geld, maar puur omdat ze het niet eens zijn over de situatie. Het feit dat we zoveel berichten lezen het laatste jaar over mensen die vertrekken bij Ubisoft zou je toch iets moeten vertellen nietwaar? Of is dat ook allemaal verzonnen door de media?

0

@Ziminar Geld breekt best wel veel normen een waarden eigenlijk. Mensen gaan echt wel solliciteren bij Ubi met de gedachte "Ach het zal nu wel beter zijn, het is al in het verleden". Wie wil er nou niet de kans om aan een Far Cry of Assassin's Creed mee te kunnen werken, dat staat echt fantastisch op je CV.

0

@gimbal2 Het verleden is vorig jaar en je hoort nog steeds dat mensen vertrekken, dat is nooit een goed teken. Ik weet niet hoe fantastisch het op je CV staat dat je bij een bedrijf gewerkt hebt wat erom bekendstaat waar dit soort misstanden heeft plaatsgevonden. Ik zou daar zelf niet mee geassocieerd willen worden.

0
test

@gimbal2 het enige dat Far Cry en AC op je CV zetten is dat je in staat bent tot bandwerk :-p

0

Aanbevolen voor jou