Homefront: The Revolution Goliath-editie bevat bestuurbare drone | Gamer.nl

Homefront: The Revolution Goliath-editie bevat bestuurbare drone | Gamer.nl

De limited edition van Homefront: The Revolution bestaat onder andere uit een op afstand bestuurbare drone. Homefront: The Revolution Goliath Edition komt op 20 mei gelijktijdig met de game uit. 

De limited edition is vanaf nu te reserveren voor PlayStation 4, Xbox One en pc en kost 149,99 euro. De Goliath Edition bevat, naast de op afstand bestuurbare drone, een exclusieve Steel Book, een artbook met concept art en de Homefront: The Revolution Expansion Pa , waarmee spelers toegang krijgen tot grote singleplayer-uitbreidingen.

Daarnaast krijgen spelers ook de Revolutionary Spirit pack. Deze laatste bestaat uit een Red Skull-skin voor motoren, de Golden pistol in singleplayer-modus en de Marksman Rifle, Sniper Scope en Remote Explosives voor co-op personages.

Daarnaast bevestigt uitgever Deep Silver dat alle uitbreidingen voor de co-op Resistance Mode gratis zijn. Deze uitbreidingen bestaan onder andere uit nieuwe mi ies, uitdagingen en items. Deze extra content wordt verspreid over twaalf maanden.

Extra singleplayer-content valt onder een Expansion Pa . “We willen dat een toegewijd team minstens een jaar lang na de release blijft werken aan extra singleplayer-content”, zegt game director Hasit Zala. “Ons hoofddoel is om intere ante nieuwe ervaringen toe te voegen aan de dertig uur lange singleplayer- campaign.”

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Linux- en Mac-versies van de game zijn ook in ontwikkeling. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou