Homefront op PC krijgt Steamworks en 3D | Gamer.nl

Homefront op PC krijgt Steamworks en 3D | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel zal voor de 3D-ondersteuning gebruikmaken van Nvidia's 3D Vision-techniek. Dankzij Steamworks kan ontwikkelaar Kaos Studios gebruikmaken van Valve Anti-Cheat, een beveiliging ervice waarmee cheaters kunnen worden herkend en worden verbannen van de servers. De game maakt daarnaast gebruik van Multiplayer Match Recording en er zal een Dedicated Server Browser Executable worden uitgebracht waarmee gamers een eigen privé-server kunnen starten. Homefront heeft ook LAN-support.

Ook zijn er gameplayverschillen tu en de PC-en spelcomputerversies. Zo is het op PC mogelijk om een voertuig zowel vanuit de cockpit als vanuit een derdepersoonsperspectief te besturen. Bovendien biedt de besturing over een helikopter meer mogelijkheden dan op de spelcomputers. De PC-versie heeft drie moeilijkheidsgraden, Ace, Veteran en Rookie. Ace is de meest geavanceerde moeilijkheidsgraad met een meer realistische besturing. Rookie is het makkelijkst te besturen en Veteran is een balans tu en de moeilijkste en de makkelijkste moeilijkheidsgraad. In de game is er ook een trainingmodus aanwezig waarin spelers kunnen oefenen met voertuigen en helikopters die allen bestuurd kunnen worden met een joystick.

2027

Homefront speelt zich af in 2027. De Verenigde Staten zijn bezet door Noord-Korea, nadat een economische crisis ervoor gezorgd heeft dat het land zijn wereldmacht is verloren. De game is een first-person shooter, waarin spelers als onderdeel van het verzet proberen de Noord-Koreanen te verslaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou