Hollow Knight-uitbreiding wordt volledig nieuw vervolg

Hollow Knight-uitbreiding wordt volledig nieuw vervolg

Team Cherry heeft een vervolg op Hollow Knight aangekondigd. Fans die hebben gedoneerd aan het Kickstarter-project van de originele game krijgen een gratis kopie van Hollow Knight: Silksong.

Een paar dagen geleden werd naar een nieuwe Hollow Knight-aankondiging gehint op het Twitter-kanaal van Team Cherry. In een blogpost op de website van de ontwikkelaar is het nieuwe project nu onthuld. Hollow Knight: Silksong wordt een volledig nieuw vervolg op de populaire Metroidvania actie-avontuur-game Hollow Knight.

In Hollow Knight: Silksong worden de avonturen van Hornet gevolgd. Het spel speelt zich af in een nieuwe wereld geteisterd door 'zijde en zang', waarin Hornet vijanden moet verslaan en mysteries moet ontrafelen terwijl ze een gevaarlijke tocht maakt richting de top van een koninkrijk.

Watch on YouTube

De ontwikkeling van Hollow Knight: Silksong begon al gelijk na de lancering van Hollow Knight in februari 2017. Het was eerst de bedoeling dat Silksong een uitbreiding zou worden op het eerste deel, maar volgens Team Cherry groeide het project al snel uit tot een eigen game.

Hollow Knight: Silksong heeft nog geen lanceringsdatum. Het spel komt uit op de pc en Nintendo Switch, maar Team Cherry geeft aan dat hier in de toekomst nog andere platformen bij kunnen komen. Ook is er goed nieuws voor de fans die geld hadden gedoneerd aan het Kickstarter-project van de originele Hollow Knight. Alle donateurs ontvangen namelijk een gratis kopie van Hollow Knight: Silksong.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Een mens kan niet genoeg Hollow Knight tot zich nemen

0

@fonsrutte ^Deze man spreekt de waarheid. Zeer hyped. Heel leuk ook dat originele backers 'm gratis krijgen.

0
test

Hell yeah!

0

Aanbevolen voor jou