Hollow Knight: Silksong wordt niet op E3 getoond

Hollow Knight: Silksong wordt niet op E3 getoond

De langverwachte metroidvania Hollow Knight: Silksong wordt dit jaar niet op E3 getoond.

Dat heeft Matthew 'Leth' Griffin, die de pr van ontwikkelaar Team Cherry doet, gemeld om verwachtingen in te perken. Hij deelde dit nieuws via Discord, dat vervolgens op Reddit werd geplaatst. 

"Hey mensen! Ik wilde alleen even laten weten dat Team Cherry geen aankondigingen of blogs voor E3 gepland heeft dit jaar." Daarmee lijkt Griffin dus ook te bevestigen dat Hollow Knight: Silksong niet aanwezig is op de beurs.

Hollow Knight is een metroidvania uit 2017 die geprezen wordt om zijn leveldesign en gameplay. In eerste instantie zou Silksong een uitbreiding op de game worden, maar men besloot er een volledig vervolg op te maken. Het spel is al jaren in ontwikkeling, maar een releasedatum is nog altijd niet bekend. Hollow Knight: Silksong moet in ieder geval op Nintendo Switch en pc uitkomen.

 
Hollow Knight: Silksong

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zucht .....

0
test

Laat ze maar de tijd nemen. Als het net zo'n fantastische titel wordt als Hollow Knight is het het wachtten waard. Liever in een keer een goed product dan te snel uitgebracht vol fouten.

0
test

@Jumpman je kan er ook lang over doen en een spel lanceren vol fouten, toch Cyberpunk? :P

0
test

@HunterSeeker kleinigheidjes blijf je houden 😜. Hopelijk laat Team Cherry zich niet onder druk zetten voor een overhaaste release. Aan de andere kant zegt het bericht van Matthew ook tegelijk niets over de release, dus wie weet is de game er toch al vlot. 🤞

0

Aanbevolen voor jou